Magento, robuust, schaalbaar en de nieuwste functies

Als u op zoek bent naar een e-commerce platform dat robuust is, schaalbaar is en die de nieuwste technologische functies biedt, overweeg dan te kiezen voor Magento. Magento is een uitgebreid e-commerce platform dat online winkels innovatieve functies en geavanceerde mogelijkheden geeft om hun e-commerce site te verbeteren.

logo magento De webshop software is zeer flexibel in zijn functies, waardoor beheerders het voordeel van volledige controle over het uiterlijk, de inhoud en de functie van hun webwinkel kunnen aanpassen en opslaan. Ze kunnen een site maken die voldoett aan de eisen van hun bedrijf en de mogelijkheden van Magento maken het tot de ultieme e-commerce oplossing voor hun online business vereisen. Hier is een overzicht met wat u kunt krijgen door het ontwikkelen van een webwinkel met behulp van Magento:

Krijg een gebruiksvriendelijke webwinkel

U kunt een uitgebreid plan maken voor de site die een breed scala van functies omvat om zo een andere en unieke winkel ervaring aan de gebruikers te bieden. Deze webshop software stelt u in staat een efficiënte zoekmachine functie toe te voegen, een gelaagde navigatie functie die helpt bezoekers hun zoektocht te beperken naar wat ze nodig hebben en aanhoudende winkel functies waarmee bezoekers maar een keer vanuit hun huis of kantoor hoeven in te loggen. Deze eigenschappen maken uw klanten tevreden en motiveren hen naar uw site terug te keren om verder te winkelen.

Bevorderen van branding en klantenbinding

De software biedt u zoveel keuzes in de instellingen die u kunt gebruiken om uw merk het beste voor te stellen zodat het tegemoetkomt aan de alle eisen van uw klant. Het staat u toe om functies zoals verlanglijstjes, klant beloningspunten, het gebruik van kortingscodes, automatische e-mail herinneringen, winkel krediet, geschenk lijstjes, klantvriendelijke onderdelen die zijn ontworpen om te de klant op uw website te houden en zodat deze liever voor uw merk kiest dan voor een ander.

Integreer De beste beveiligingsfuncties

Wanneer klanten winkelen op uw site, moeten ze zich helemaal veilig veilig voelen. Magento is een PA-DSS compliant platform waarmee mensen kunnen winkelen zonder zorgen te maken over de beveiliging, zo is het voorzien van de nieuwste encryptie-methoden waarmee gegevens correct worden gecodeerd voordat de transmissie plaats vindt. Vandaar dat alle persoonlijke informatie in de site veilig is.

Een verrijkte winkel ervaring

U kunt de site maken tot een ware shopping ervaring door het opnemen van functies, zoals hoge kwaliteit video’s, beelden die dynamisch van aard zijn, opnemen van meerdere winkels in de site, opnemen van affiliates, die allemaal zorgen voor meer gebruikers en winkelend publiek op de site. U kunt product-suggestie functies inzetten voor up-selling en cross-selling, reviews en beoordelingen die gebruikers in staat stelt goede informatie over de producten te krijgen die zij overwegen te kopen. Dergelijke opties verrijken verrijken de winkelervaring en voegt waarde toe aan de inhoud van de site en ook aan de aangeboden producten in de site.

Biedt een verscheidenheid aan betalingsmethoden

De site kan verschillende betaalmethoden bevatten , zodat klanten kunnen betalen op basis van hun gemak. Met de opname van SSL-technologie is hun informatie in veilige handen bij de uitvoering van de transacties. verzending is geïntegreerd met grote vervoerders en de meest recente tarieven op verzendkosten zijn beschikbaar.

Mobile Shopping

Het Magento platform stelt u in staat om een mobiele shopping ervaring voor uw gebruikers te creëren. Zo hoeven ze niet altijd achter de desktop PC te zittenom boodschappen te doen. Ze kunnen winkelen vanuit elke plaats met een tablet of een mobiele telefoon. De mobiele shopping functies zijn onder meer een duidelijke weergave van de functies van het product, snelle drag and drop om een product toe te voegen aan de winkelwagen, snel betalingsplatform, beeldvergroting, cross-selling mogelijkheden en nog veel meer.

Comments are closed.